Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiğini 28 Kasım'da KAP'a bildirdiği Cesare Prandelli'nin hamlelerine başladığı ortaya çıktı. Henüz avukatlarıyla anlaşma sağlanamayan İtalyan hocanın, ilk somut başvuruyu 10 gün önce yaptığı öğrenildi. Prandelli'nin avukatlarının 19 Aralık'ta Galatasaray'a ihtar mektubu göndererek; ekim, kasım ve aralık maaşlarını talep ettiği bildirildi. Prandelli ve ekibinin 3 aylık ücretlerinin ödenmesinin istendiği ihtar mektubunda ödeme için verilen son tarih ise 31 Aralık! Yani Prandelli'ye ödeme yapılması için sadece 48 saat kaldı. Peki İtalyan teknik adama 3 aylık parası ödenmezse ne olacak? Fanatik'in haberine göre; Avukatlar Sarı-Kırmızılı kulübe gönderdikleri mektupta alternatif yöntemlerini de açıklamış durumda! Avukatların, "31 Aralık 2014'e kadar üç aylık ücret ödenmediği takdirde 1 Ocak 2015'te FIFA'ya şikayet dilekçesi göndereceğiz" tehdidinde bulunduğu ifade edildi.
 
Yönetim para arıyor
 
Prandelli'nin avukatlarından gelen ihtar mektubu sonrası çare arayışına başlayan Galatasaray, henüz sorunu çözebilmiş değil. Bugün itibariyle İtalyan hoca ve yardımcılarına henüz ödeme yapılamadı. Galatasaray Yönetimi'nin sıcak para arayışında olduğu iddia ediliyor. Prandelli'nin 3 aylık ücreti 2 gün içinde ödenmezse neler olacağı ise bilinmiyor!
 
İtalyan teknik adam, dün akşam Stadyum programına konuşarak, "Galatasaray'la ilişkimi sonlandırdım ancak şu an açıklama yapamam. Çünkü kontratım izin vermiyor. Resmi olarak sözleşmem feshedilince sizinle röportaj yapabilirim. Umarım en kısa sürede sonuçlanır." demişti.