Cesare Prandelli, çift kale maçlarda adeta döktüren yeni transfer Sinan Gümüş'e hayran kaldı. İtalyan hoca genç oyuncuyu sık sık, “Süpersin Sinan”, “Bravo” diyerek tebrik ediyor

Galatasaray’ın Avusturya Kampı’nda şu ana kadar en ok ön plana çıkan isim Sinan Gümüş oldu. Stuttgart’tan transfer edilen genç oyuncu, müthiş performansıyla hocalarını bile şaşırttı. Topla hızlı ilerleyen, rahat adam eksilten, savunmaya da sık sık yardım eden 20 yaşındaki yıldız adayı, çift kale maçlarda izleyenlere resital sundu. Cesare Prandelli de genç oyuncusunun bu performansı karşısında adeta mest oldu. Prandelli sürekli, “Süpersin Sinan”, “Bravo”, “İşte böyle, devam” gibi sözlerle oyuncusunu hem kutluyor, hem de daha da motive ediyor. Prandelli’nin, 21 Temmuz’da Vorwarts Styer ile oynanacak olan kamptaki ilk hazırlık maçında Sinan Gümüş’e ilk 11’de forma vereceği öğrenildi. 

Gençler çok çalışıyor

Sarı-Kırmızılılar’da A2 takımdan kampa davet edilen Emre Can Coşkun, Birhan Vatansever, Emre Tosun, Hüseyin Altuğ Taş ve İsmail Çipe de Prandelli’nin gözüne girmek için ellerinden geleni yapıyor. İtalyan teknik adamın, yeni sezonda bu oyunculardan en az üçünü A takıma alacağını açıklaması da gençleri daha da hırslandırdı.