Florya'da bir aile havası olduğunu söyleyen Prandelli, "Ben Galatasaray'a geldiğimde organize bir kulüp buldum. Bu bana çok yardımcı oldu. Buradaki insanları çok sevdim. Florya'da tam bir aile havası var. Organize bir insanım ve çalıştığım ortamda herkesle birebir konuşmak isterim. Akademiler olsun yöneticiler olsun, taraftarlar olsun. Galatasaray büyük bir aile. Florya'nın pozitif enerjisi çok yüksek, bu enerjiyi olumlu kullanmak istiyorum. Biz kazanırsak sadece biz kazanmıyoruz bütün Galatasaray camiası kazanıyor. Bunu herkesin benimsemesi gerekiyor" dedi.

4. YILDIZI TAKACAĞIZ

Şampiyonluğa olan inancının tam olduğunu vurgulayan tecrübeli çaıştırıcı, "Bu sezon bizim için çok önemli. Bütün mücadelemiz 4. Yıldızı takmak için olacak. Taraftarlarımızın bizimle olması gerekiyor her zamanki gibi desteklerini esirgemezlerse Galatasaray camiası kazanacak" şeklinde konuştu.

Prandelli, takıma takviye konusunda isteklerinin olduğunu ve başkan Ünal Aysal'a baskı yapmadan isteklerinin gerçekleşeceğine inandığını da belirtti..

BAŞKAN İSTEKLERİMİZİ KARŞILAYACAK

Ünal Aysal'a transfer konusunda baskı yapmadıklarını belirten İtalyan hoca, "Transfer konusunda her zaman dediğim gibi başkan Ünal Aysal isteklerimizi taleplerimizi biliyor, onların üstünde baskı kurmak istemiyorum, başkanın isteklerimizi karşılayacağından eminim" ifadelerini kullandı.