İtalyan teknik adam Cesare Prandelli’nin göreve gelmesiyle beraber transferde hareketli günler geçiren Galatasaray’da rota İtalya. İşte Prandelli’nin çok yakından tanıdığı ve listesinin ilk sırasında yer alan yıldız.
 
Bonservisi Napoli’de 
Şili ile Dünya Kupası’nda boy gösteren 24 yaşındaki atak oyuncusu Eduardo Vargas, Prandelli’nin en çok istediği isim. Bonservisi Napoli’de olan yıldız oyuncu hakkında Şili basınında çıkan haberlerde Galatasaray ile oyuncunun temas kurduğu belirtiliyor. 10 milyon Euro’luk bir bonservis bedelinden bahsedilirken oyuncunun menajeri Cristian Ogalde, La Tercera’ya yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eduardo’nun Napoli ile sözleşmesi var. Kulüpler anlaşmadan somut bir şey söylemem.”
 
Liste kabarık 
 
Yine ülke basınında çıkan haberlere göre, Prandelli’nin listesinde ebastian Giovinco (Juventus), Pablo Daniel Osvaldo (Juventus), Emanuele Giaccherini (Sunderland), Gabriel Paletta (Parma) da yer alıyor.
 
Pirlo gelir mi
 
Galatasaray için son iddia ise İtalyan internet sitesi Tutto Mercato’dan geldi. Antonio Conte’nin gidişi ile mutsuz olan Andrea Pirlo’nun Massimiliano Allegri ile çalışmak istemediğini iddia edilirken, Prandelli’nin milli takımdan öğrencisi olan yıldız için takipte olduğu belirtiliyor.