Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat önceki gün Cesare Prandelli'nin durumuyla ilgili bir açıklama yaparak İtalyan teknik adamın avukatıyla temas halinde olduklarını, tekliflerini sunduklarını ve bir sonuca varmak istediklerini söylemişti.
 
Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sarı-kırmızılı yönetimin Prandelli'ye yaptığı teklifi öğrendi. Galatasaray, 1 milyon 300 bin Euro'ya yakın ödeme yaptığı İtalyan hocaya bu sezonki kalan alacağını ödemeyi önerdi. Yani Prandelli'ye 1 milyon Euro daha teklif edildi ve "Bu parayı al ve FIFA'lık olmayalım" mesajı gönderildi.
 
5 MİLYON EURO'YU BULABİLİR!
 
2016'ya kadar imza attıklarını vurgulayan Prandelli'nin avukatı ise hem 2 yıllık alacaklarını hem de 1.5 milyon Dolar'ı bulan Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğu primlerini istiyor. Bu durumda fatura sarı-kırmızılı kulüp adına 5 milyon Euro'ya yaklaşıyor. Hafta içinde sevgilisi Novella Benini ile İstanbul'a gelecek olan İtalyan teknik adamdan randevu talep edildi. Yöneticiler yüz yüze görüşerek Prandelli'yi ikna etmeye ve 1 milyon Euro vererek tazminat sorununu çözmeye çalışacaklar.
 
G.SARAY'DAN NE KAZANDI?
 
Dünya Kupası'nda İtalya Milli Takımı ile yaşadığı hezimetin ardından sezon başında Galatasaray'a 2 yıllık imza atan Cesare Prandelli'nin sezon başına garanti ücreti 2 milyon 295 bin Euro idi. Ayrıca sözleşmesinde Türkiye Kupası için 500 bin Dolar, lig şampiyonluğuna 1 milyon Dolar prim koyulmuştu. Aylık maaşı 190 bin Euro olan İtalyan teknik adama şu ana kadar yaklaşık 1.3 milyon Euro ödeme yapıldı.