Galatasaray'ın efsane ismi Cevad Prekazi, sarı kırmızılı yönetimin çağrısıyla hem futbol okulları hem de scout konusunda görüşme yapmak için bugün İstanbul’a geliyor.

Yolculuk öncesinde Lig Radyo’ya bağlanan Prekazi Mancini’nin zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. İtalyan çalıştırıcının Türkiye’ye sadece 2.5 ay önce geldiğini belirten eski yıldız “Hala daha takımı, G.Saray’ı, Türkiye’yi tanımadı. Bu iş 1 hafta, 1 ay içinde olmaz ki. Bazı futbolcularını, Türkiye’deki rakiplerini daha tanımıyor” dedi.

Bütün olumsuzluklara karşın sarı kırmızılıların Devler Ligi’nde son 16’ya kalmasının bu teknik ekiple olduğunu söyleyen Cevad Prekazi, “Mancini tabii ki defansa oyuncu isteyecektir. Çünkü G.Saray’ın ofansında müthiş futbolcular var. Ancak defansta problem var” ifadelerini kullandı. Drogba’nın Galatasaray’ı sırtladığının altını çizen Cevad Prekazi, “Drogba için ne söyleyebilirim ki... Drogba, Drogba…Her maçta ya gol atıyor, ya asist yapıyor” diye konuştu.

Ligdeki 11 puanlık farkın büyütülmemesi gerektiğini vurgulayan Prekazi, “Mancini kendi takımını kurduğunda, transfer yaptığında, tanıdığında çok daha iyi şeyler olacaktır” dedi.


Sporx