Takımın beklentilerin altında kaldığını ve bazı isimler ile ilgili karar verdiğini söyleyen deneyimli hoca, "Buradaki taraftarımızla buluşmak, Kastamonuspor'un gruplara kalarak büyük bir başarı elde etmesi ve bizim onlarla karşı karşıya gelmemiz. her maç zordur. Bu maç da bizim için kayıpsız geçme düşüncesiyle başladığımız bir maç. Zorlandıklarımız oldu, hatalarımız oldu. Bu maçlar benim vereceğim kararlarla çok yakından ilgili maçlardır" dedi.

Maçtaki pozisyonlarla ilgili de konuşan Denizli, "İki anlamda değerlendirebileceğim bir maç oldu. Kupa sürprizleri bol olan bir kulvardır. Dünyanın her yerinde sürprizler yaşanır. Sürpriz yaşamamak için de mücadele ettik. Karşımızda düşündüğümden daha iyi bir Kastamonu, düşündüğümden daha aşağı bir takımım vardı. Berabere kalsak da, grupta iddiamızı sekteye uğratmazdık. Bu grupta düşündüğümüz işleri yapabileceğimizi biliyoruz. Kastamonu'daki taraftarlarımızla birlikte olduk. Bu 90 dakika ile ilgili çıkardığım notlar olacak. Kazanmak yine de mutluluk verici" diye konuştu.

Maça hakemin etki edip etmediği ile ilgili bir soruya Denizli, "Belki taraftarın penaltı pozisyonu ile ilgili bir tepkisi oldu. Benim kulübeden bunu değerlendirmem mümkün değil. Kastamonuspor'un kornerden sayılmayan bir pozisyonu var, ama hakem çok yakın. Ben pozisyonu görmedim. Bizle ilgili veya rakibimiz ile ilgili, hayati bir hata oldu mu? Hatalar her maçta olur." cevabını verdi.