Atletico Madrid Genel Direktörü Celemente Villaverde Galatasaray eşleşmesini değerlendirdi.

TRT Spor’a konuşan Villaverde; “Zorlu bir grup. Tüm takımlar değerli ve ilerlemek için şanslarını kullanacaklardır. Galatasaray, Benfica ve Astana şanslarını zorlayacaklardır. Benfica ve Galatasaray maçlarında ciddi atmosferler olacak. Açık bir grup bizler için.” diye konuştu.

“İki takım arasında iyi ilişkiler var. Arda bizim iyi oyuncumuzdu. Bu eşleşmeden ve Arda’nın Barcelona’da olacak olmasından dolayı mutluyuz. Bu eşleşme açısından da mutluyuz. Açık bir grup bakalım neler olacak.”

Astana'ya göre grubun favorisi...

Teknik direktör Stanimir Stoilov, rakiplerinin kendilerine karşı favori olduğunu ancak gidebildikleri yere gitmek istediklerini söyleyerek; "Rakiplerimiz her maçta bize karşı favori olacaklar fakat biz elimizden geleni yapmak zorundayız ve gücümüzü %100 kullanmalıyız. Doğal futbol oynayıp gidebildiğimiz yere gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaleci Nenad Eric ise grubun favorisinin Atletico Madrid olduğunu belirterek, "Elbette Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih gibi takımlarla eşleşmek isterdik ama yine de ilginç ve güçlü rakiplerimiz var grupta. Atletico grubun favorisi, çok iyi bir takımlar. Ancak biz de tüm rakiplerimizle mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu...

Benfica kuradan memnun

Galatasaray'ın birinci torbadan eşleştiği Portekiz'in Benfica takımının eski oyuncusu ve şimdiki yöneticilerinden Nuno Gomes ise "Galatasaray zor bir takım fakat hoş bir maç geçireceğimizi düşünüyorum. Kolay bir gruba düştük" diye konuştu.

Sarı-kırmızılılara karşı daha önce maç tecrübeleri olduğuna dikkati çeken Gomes, "Galatasaray'ı Portekiz'de ağırlamak için sabırsızlanıyoruz, İstanbul'da da iyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.