Serie A'nın köklü takımlarından Inter'de Javier Zanetti'nin ayrılmasından sonra kaptanlığa getirilen Andrea Ranocchia verdiği bir röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Geçen hafta kaptanlığa getirilen savunma oyuncusu Ocak ayında Galatasaray ile sözleşme imzalamaya çok yaklaştığını ancak sonrasında olmadığını söyledi. Başarılı futbolcu Türkiye'ye gelmesi durumunda her şeyin çok farklı olacağına vurgu yaptı. 

İtalyan savunmacı, "Galatasaray'dan yalnızca bir adım uzaktaydım. Bütün hayatım değişecekti. Anca transfer sonuçlanmadı ve Inter'de kaldım. Şimdi takım kaptanıyım. Galatasaray'a gitmemek benim için büyük bir şans oldu" sözlerini kullandı.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan 26 yaşındaki futbolcu röportajında sıklıkla Inter ile başarılar kazanmak istediğine vurgu yaparken, "Eğer gerçekten iyi bir takım olursak zafere ulaşabiliriz. Sonuçta Almanya'da da Messi ve Ronaldo gibi yıldızlar yok ancak onlar harika bir takım ve böylelikle rakiplerini mağlup etmeyi başardılar" dedi.

Erick Thorir'in kulüpte hem saha içinde hem de saha dışında çok fazla değişiklik yaptığını ve bu projenin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden 26 yaşındaki savunmacı sözlerine şöyle devam etti: "Başarılar elde eden bir kaptan olmak istiyorum. Birçok kupa kazanmak istiyorum. Dünya Kupası'nda Şili ve Kosta Rika, İspanya'dan ise Atletico Madrid bize ilham verdi. Biz de onlar gibi başarılı olmak istiyoruz."