Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe ile büyük bir çekişme içinde olan sarı-kırmızılı takım, ligde zor günler yaşayan ve küme düşme hattında bulunan Kardemir Karabükspor maçını kayıpsız geçmek istiyor.

Türk Telekom Arena'da saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Galatasaray'da karşılaşma öncesinde, A Milli Takım'da sol arka adalesinden sakatlık geçiren Burak Yılmaz'ın tedavisine devam ediliyor. Golcü futbolcu maçta forma giyemeyecek. Tedavisi tamamlanan Semih Kaya'nın ise kondisyon geliştirme çalışmaları sürüyor. Bu oyuncunun da Kardemir Karabükspor maçında forma giyme ihtimali düşük görünüyor.

Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri tamamlanan Sabri Sarıoğlu ile Bruma ise son antrenmanda takımla çalıştı.

Sneijder, Hamit, Olcan ve Yekta ceza sınırında

Galatasaray'da Wesley Sneijder, Hamit Altıntop, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş, Kardemir Karabükspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular yarın sarı kart görmeleri durumunda ligin 27. haftasındaki Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Felipe Melo da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Taraftar rekor kırmaya hazırlanıyor

Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Galatasaraylı taraftarlar Türk Telekom Arena'da sezonun seyirci rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Kombine kart sahibi taraftarı 30 bini aşan Galatasaray'da, Kardemir Karabükspor maçı için şu ana kadar 10 bin civarında bilet satıldı. Sponsor biletleriyle birlikte statta yaklaşık 40 bin taraftarın olması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, bu sezon sahalarında en fazla ilgiyi Fenerbahçe derbisini göstermişti. Karşılaşmayı yaklaşık 37 bin taraftar takip etmişti.