Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalar yapan Riekerink, "Takımımızdan, oyuncularımızdan çok memnunum. 9 maçtır kaybetmeyen bir Galatasaray var. "2-0 öne geçip 2-2 bitirmek ister istemez sizi üzüyor. Futbolcularımızda ve bizde biraz hayal kırıklığı oluşmuştu. Ama kolay atlattık. Şu an önümüze bakıyoruz ve 9 maçtır kaybetmeyen bir Galatasaray olarak Antalyaspor maçına çıkacağız." dedi.

Basında yer alan haberlere ilişkin tepki gösteren Hollandalı teknik adam, "Gazetelerde, söylemediğim haberleri benim ağzımdanmış gibi yazmaları bana enteresan geliyor. Ben hafta boyunca söylemediğim şeyleri okuyorum. Nigel ile ilgili, Fenerbahçe ile ilgili konuşmuşum, haberim yok." şeklinde konuştu.

"Ayhan ve Orhan sadece yardımcılarım değil"

Yardımcılarıyla iyi bir uyum yakaladığını ifade eden Riekerink, "Ayhan Akman, Orhan Atik. Sadece yardımcılarım değil, aynı zamanda dostlarım. Duran toptan yediğimiz gollere çalışıyoruz. Tabi bunun bireysel problemi, organizasyon olarak problemleri olabilir. Son maçta da duran toptan gol yedik. İki bireysel, bir de organizasyon olarak hatamız oldu diyebiliriz. Haftanın iki günü duran top çalışıyoruz. Hem ofansif, hem defansif olarak. Umarım çalışmalarımızın sonucunu alırız." sözlerini kullandı.

Sakat futbolcularla ilgili müjdeyi veren Riekerink, "Lukas çalışmalara başladı. Serdar ve Kolbeinn bireysel antremanlara başladı. Nigel'in durumu iyiye gidiyor. İyi bir sağlık ekibine sahibiz. Ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Oyuncularımın da gösterdiği yaklaşımından memnunum. İzin günlerinde bile sahalara dönmek için çalışıyorlar" dedi.