Sarı Kırmızılılar'da ilk hafta Türk Telekom Arena'da seyircisiz oynanan maçta ortaya konan futbol teknik ekibi tatmin etmedi.

Jan Olde Riekerink, özellikle ilk yarıda Kardemir Karabükspor'a geniş alan ve gol pozisyonu verilmesi nedeniyle oyuncularını sert bir dille uyardı.

Öğrencilerinden daha çok efor sarfetmelerini isteyen Hollandalı teknik adam, Akhisar Belediyespor maçına kadar antrenman temposunu da artırdı.

Porto'dan transfer edilen Josue'nin de takıma katılmasıyla elindeki alternatifleri artan Riekerink, Akhisar Belediyespor deplasmanında kadroda büyük değişiklikler düşünmüyor.

Kardemir Karabükspor maçında performansıyla hayal kırıklığı yaratan ve ilk yarıda yerini Sabri Sarıoğlu'na bırakan Martin Linnes'in, Akhisar Belediyespor maçının 11'inde yer alması bekleniyor. Riekerink, bu bölgedeki son kararını Cavanda'nın son durumuna göre karar verecek.

Yönetim ise orta alan transferi için temaslarını sürdürüyor. Marsilya'nın Fransız yıldızı Lassana Diarra için yoğun çaba sarfeden Sarı-Kırmızılı yönetim, gelecek olumsuz yanıta karşı alternatifleriyle olan görüşmelerini de sıcak tutmaya çalışıyor. Galatasaray Yönetimi'nin kısa süre içinde bu bölge için transfer çalışmalarını neticelendirmesi bekleniyor.