Jan Olde Riekerink, ligde çok süre almayan oyuncuların iyi performans gösterdiğini belirterek, "Bu maçı kazanmamız şarttı. İyi bir performans göstererek net bir galibiyet aldık. Oynamayan arkadaşlarımız vardı. Onların da performansından çok memnunum. Bu tip maçlarda motivasyon eksikliği olabilirdi ama motivasyon eksikliğinden eser yoktu. Çok motive olan, hırslı bir takım vardı. Oynamayan arkadaşların gösterdiği pozitif performansla her geçen hafta ilk 18'e girmek zorlaşacaktır." diye konuştu.

Riekerink sözlerini şöyle sürdürdü;

"Sosyal medyayı fazla takip etmiyorum. Serdar uzun bir sakatlıktan döndü. Dönüş yolunda inanılmaz mücadele etti. Bugün de iyi bir Serdar vardı. Semih ile de uyum içindeydiler. Çok iş düşmese de düştüğü zaman iyi performans gösterdiler. Semih Kaya da iyi bir maç çıkardı. Hakan Balta, Chedjou gibi isimlerimiz de var.

Podolski bugün çok iyi performans sergiledi. Çok kaliteli ve mükemmel bir futbolcu. Ceza sahası içnide topla buluştuğu zaman durdurulması çok zor bir futbolcu. Bir oyuncu için maç ritmi ve temposu önemlidir. Podolski'nin 90 dakika sahada tutmamın sebebi maç ritmi yakalamasıdır."