Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, Arsenal ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından konuştu ve çeyrek final ile ilgili de görüşlerini paylaştı.

Devler Ligi 2. Turu'nda favorilerin tur atlamak üzere olduğunu belirten Robben, eski takımı Chelsea'nin de G.Saray'ı eleyeceğini ima ederken, "Chelsea ile eşleşirsek benim için her yönden ilginç olur. Çeyrek finalde 8 büyük takım olacak. Bütün favoriler tur atlayacak gibi görünüyor, belki Manchester United zorlanabilir. Seyirciler için çok ilginç maçlar olacak" diye konuştu.

"BU TAKIMDA OYNAMAK BİR ONUR"

Bayern Münih'te oynadığı için gururlu olduğunu söyleyen Hollandalı, "Kupaları kazanmak için oynuyoruz ve sürekli gelişmeye çalışıyoruz. Muhteşem bir kadromuz var. Benim için de böyle büyük bir takımda oynamak bir onur. Çok iyi bir menajerimiz var. Her antrenmanda, her maçta %100'ünü vermeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Sezon başında göreve gelen Pep Guardiola ile oldukça başarılı bir grafik yakalayan Bayern Münih, Bundesliga'da şampiyonluğa koşarken, Devler Ligi'nde de çeyrek finale yükseldi.


Webaslan