Cim-Bom, Selçuk ve Melo’nun cezaları yüzünden forma giyemediği ilk ve tek maçta Akhisar’a kaybetmişti.

Galatasaray’da sarı ikaz verildi. Süper Lig’de bugün Medical Park Antalyaspor’la karşılacak olan Cim-Bom deplasman fobisine son vererek çıkışını sürdürmek isterken aynı zamanda gelecek haftaki Beşiktaş derbisini düşünerek hareket edecek.

Teknik Direktör Roberto Mancini de sarı kart sınırında olan son haftaların en formda oyuncuları Felipe Melo ve Selçuk İnan’ı bu konuyla ilgili uyararak, “İkinizi de gelecek hafta oynayacağımız Beşiktaş derbisinde sahada görmek istiyorum” ifadelerini kullandı. İtalyan hocanın yaptığı bu uyarının arkasında ise ligdeki ilk deneyiminin bulunduğu öğrenildi.

Göreve gelir gelmez Juventus deplasmanında sarı-kırmızılı takımın başında sahaya çıkan İtalyan hoca ligdeki ilk sınavını ise Akhisar’da vermişti. İtalya’dan puan çıkaran Galatasaray’ın mağlubiyetle ayrıldığı bu maç aynı zamanda Selçuk ve Melo’nun aynı anda sahada olmadığı tek karşılaşmaydı.

İkilinin takım için ne kadar önemli olduğunu o gün tespit ettiğini daha sonra kurmaylarıyla paylaşan Mancini, işte bu yüzden en kötü senaryo olan Melo ve Selçuk’un birlikte cezalı olmasını engellemeye çalışıyor.

Kenara çekecek

Sarı-kırmızılı teknik adam bu nedenle Antalyaspor deplasmanında avantajlı skorun erken elde edilmesi durumunda her iki oyuncusunu da sarı kart görerek cezalı duruma düşmemeleri için kenara almanın planlarını yapıyor.

Skorer