Norveçli oyuncuyu göndermeyi düşünmediğini belirten İngiliz menajer, "Henüz onu çok fazla izleyemedim, ancak bana gösterilenler ve duyduklarım ile birlikte onu beğendim. Bu hafta idmanlarda inanılmazdı. Takımı dengede tutmayı başarıyor, çünkü solak. Ayrıca bir anda sana gol de hediye edebilir" ifadelerini kullandı.

Oyuncusuyla konuştuğunu ve onun da mutlu olduğunu vurgulayan Rodgers, "Daha 25 gibi genç bir yaşta. Uluslararası bir oyuncu. Celtic'te harika bir ilk sezon geçirdi ve şu anda da mutlu görünüyor. Onunla konuştum ve yaptığımız çalışmalardan memnun. Fiziksel olarak iyi bir seviyede, ki bu zaten onun doğal durumu, doğuştan fit bir oyuncu" dedi.

"CELTIC'E KARŞI SORUMLULUKLARI VAR"

Oyuncunun sözleşmesinin son senesine girmesiyle ilgili bir problemi olmadığını söyleyen İngiliz teknik adam, "Bu konuda rahatım. Modern futbolda futbolcuyla birlikte güçlenirsin. Celtic'e karşı sorumlulukları var ve yaptığımız işe saygı gösterecek. Benim teknik adam olarak söyleyeceklerim bunlar, dışarıda olanlar bana bağlı değil" diye konuştu.
Geçen sezon İskoç ekibinde 40 maça çıkan Johansen, 4 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.