Galatasaray’da merakla beklenen transfer çalışmalarında yeniden bir hareket başlamış durumda...

Savunmaya takviye için bazı isimlerle temasa geçen Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Real Madrid forması giyen ve altyapıdan yetişen Nacho Gonzalez için düğmeye basıldı.

Cim Bom’un, Bernabeu Kupası’nda Real’e 2-1 kaybettiği mücadelede 1 gol atan Nacho konusunda Aslan’ın oyuncu izleme komitesinin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na rapor sunduğu, Madrid’deki mücadelede de Hamza hocanın, oyuncunun performansını çok beğendiği ifade edildi. Galatasaraylı yöneticilerin, stoperin yanı sıra ihtiyaç duyulduğunda sağ bekte de oynayabilen 25 yaşındaki futbolcunun transferi için Los Galacticos’un kapısını 4 milyon Euro ile çaldığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

‘Boşa para harcatmam’

Menajerler tarafından Galatasaray’a birçok isim önerilmesine rağmen Hamzaoğlu’nun, öncelikle ekibinin raporları doğrultusunda hareket ettiği ve Nacho’ya yeşil ışık yaktığı konuşuluyor. Transferler konusunda da tecrübeli hocanın yakın çevresine, “Ne kadar eleştiri olursa olsun, kulübün parasını boşa harcatmam. Burada en ince ayrıntısına kadar çalışmalarımızı yapıp, en doğru oyuncuyu kadromuza katacağız” dediği bildirildi.