GSGAZETE - Ocak ayında defansif bir orta saha oyuncu kadroya katmak isteyen Galatasaray, Ryan Donk transferinde sona yaklaştı. 

29 yaşındaki Hollandalı futbolcuyla büyük ölçüden anlaşan kulübümüz, Kasımpaşa ile pazarlıklarını sürdürüyor. Anlaşma sağlanırsa açıklanan ilk transfer Donk olacak.

Galatasaray, bu transfer için 1 milyon euro bonservis bedeli ödemek istiyor. Ancak Kasımpaşa Kulübü bu teklife sıcak bakmıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Donk için Kasımpaşa, 1 milyon euro'nun yanı sıra Umut Bulut'u da takasta istiyor. Galatasaray, Umut'u göndermeye sıcak baksa da fazladan para vermek istemiyor. 

Görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Kasımpaşa başkanı Hilmi Öksüz, "Ryan Donk için Galatasaray ile üst düzeyde görüşmeler yapılıyor. Henüz biten bir şey yok. Hangi oyuncunu talep edilebileceği konusunda teknik heyetimiz, ne kadar bonservis talep edileceğiyle ilgili de başkanımız Turgay Ciner yetkili. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve başkanımız Turgay Ciner bu görüşmeleri yapıyorlar" ifadelerini kullandı.