Terim'in matematiksel olarak şampiyon olmadan bu işin bitmeyeceğini vurgulayarak ''Çok önemli bir avantajımız var. Bu doğru. Ama ne zamanki matematiksel olarak şampiyon oluruz o zaman kutlamaya başlayabiliriz. Önümüzde kazanmamız gereken 3 maç daha var. Kaldı ki bu maç ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yle şampiyonluğu garantilesek de bütün maçlarda en iyi şekilde mücadele etmeliyiz. Hepiniz profesyonelsiniz hiç birinizin bu iş bitti düşüncesiyle rehavete kapılmayacağına eminim'' dediği belirtildi.

Galatasaray yönetiminin de teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine şampiyonluk kutlamaları için sezon sonunu bekleyeceği Nakitbahis ve son hafta oynanacak Trabzonspor maçı öncesi ve sonrası için planlamalar yapmaya başladığı, 19. şampiyonluk için birçok özel ürün tasarlandığı ifade edildi.

Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları da 1 günlük iznin ardından başlarken ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı olarak Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmayan Sneijder'in teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde Sivasspor karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi.

Drogba ve Melo'dan vazgeçmeyi düşünmeyen Terim'in Sneijder'e şans vermesi halinde yabancı sınırlaması nedeniyle savunmada değişikliğe giderek Eboue, Dany veya Riera'dan birini yedek kulübesine çekeceği vurgulandı.