Selçuk İnan ile sorun yaşadığı haberlerini kesin bir dille yalanlayan tecrübeli futbolcu, "Selçuk ile uzun yıllar arkadaşız. Çıkan haberlerin hepsi yalan.  O pozisyonda iki tercihim vardı. Sneijder'i tercih ettim. Ben isme bakıp pas atmam. Gol olabilir futbol hatalar oyunu. Sosyal medyada saçma sapan videolar dolaşıyor. Bu kadar büyütülecek ne var ki? Sabri geri dönmedi. Her zamanki senaryolar. Kimse bana Metin Oktay ruhunu anlatmasın, ben Galatasaray gelenekleri ile büyüdüm. Böyle saçma sapan haberlere kimse inanmasın. Biz Galatasarayız. Bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Galatasaray için terimin son damlasına kadar savaşacağım" dedi.

Fenerbahçe maçından sonra bu haberlerin çıkmasına kıza Sabri, "Bu haberleri yapan delikanlı ise çıksın bu haberler doğru desin. Allah izin verdiği sürece kulübüm, takımımım için sahada terimin son damlasına kadar her şeyi yapacağım. 
Yapılan haberlerin amacı belli. Kimse bizi aşağıya çekmeye çalışmasın. Galatasaraylılığım tartışılmaz. Biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. Şampiyonluğu istiyoruz" sözlerini kullandı.

İşte Sabri'nin eleştirilmesine neden olan pozisyonlardan biri;