Yayıncı kuruluşa özel bir röportaj veren sarı kırmızılı futbolcu, Roberto Mancini ve Cesare Prandelli hakkında ses getirecek sözler sarfetti.

Tecrübeli savunmacı futbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini dile getirirken kırgınlıkları olduğunu ancak kimseye kin tutmadığını ifade etti.

İşte Sabri'nin röportajından satır başları;

"MANCINI İLE SORUN YAŞAMADIM"

"Mancini ile bazı sorunlar yaşadım ama hiçbir zaman birbirimizi kırmadık. Mancini ile hiçbir zaman sorun yaşamadım. Her futbolcu hocalarla görüş ayrılığına düşebilir. Önemli olan bunu sevgi ve saygı çerçevesinde çözmek gerek. Biz de bunu yaptık."

"Ben antrenmanlara ilk döndüğüm zaman çalışma saat 11'deydi, ben 9 buçukta kulüpteydim. Prandelli yanına çağırdı. Beni kadro dışı bırakma kararının kendisiyle alakası olmadığını söyledi. Bu yüzden kendisiyle bir sorunum olmadığını dile getirdim. Bundan sonra neler yapabiliriz onu konuşursak daha mutlu olurum dedim. Aradan bir iki hafta geçti Hamza hoca geldi zaten"

"KIRGINLIKLARIM VAR AMA..."

"Benim kırgınlıklarım var ama kinci bir insan değilim. Demek ki bazı insanlar, bu kararı alanlar kendi mi aldı, başkasının etkisinde mi kaldı bilmiyorum. Çok şey yazıldı. Ben bile okuduğumda şaşırıyordum. Ama dediğim gibi kırgınlıklar yaşanır ama uzatılmaması gerekiyor."

"Geçmişe takılan insan değilim hep önüme bakarım. Takım için daha iyisini nasıl yapabilirim bunu düşünen bir insanım o yüzden kırgınlıklar olsa da her şey geçmişte kaldı."

"BOLIC İLE KARŞILAŞTIM..."

"Futboldan kopmayı düşünmüyorum ama o zamanki şartlara bakmak lazım. Teknik direktör mü olurum, yönetici mi olurum bilmiyorum. Elvir Bolic ile karşılaştım. Gittim selam verdim, sonuçta büyüğümüz. Türk futbol tarihinin en önemli golcülerindendir. 'Ne zaman bırakıyorsun?' dedi. 'Yaşım daha 30 daha oynamaya niyetim var' dedim. 'Hadi ya ben seni 35-36 yaşında biliyorum' dedi. Eskiden beri Galatasaray'da olduğumdan yaş olarak da beni yaşlı sanıyorlar."

"Galatasaray'daki hayallerim hep gerçekleşti. İnşallah Galatasaraylı Sabri olarak futbolu burada bırakmak istiyorum. Neler olur bilinmez ancak hayalim bu."

"MANCINI LİGİ BİLMİYORDU"

"Güzel bir rekabet var. Zirvedeki puan farkı birbirine çok yakın. Ligin ilk yarısına iyi başlayamadık, kayıplar oldu. Avrupa'da istediğimiz sonuçları alamadık. Hamza hoca geldikten sonra daha iyi oynamaya başladık."

"Sevincimiz de aşırı, üzüntümüz de. Onun ortasını tutturamıyoruz. Yabancı hocalar bunu buraya geldikten sonra anlıyorlar. Başta zorlu bir lige geldiklerinin farkında olmuyorlar. Alışması ve adapte olması uzun sürüyor. Mancini Türkiye'ye geldiğinde bir şaşkınlık yaşadı zaten. Türkiye ligini bilmiyordu. Bunu seziyordum ben zaten."

"FINDIK FARESİ DERLERDİ"

"Ben de bu reyis lakabı ilk çıktığında şaşırmıştım. Zaman geçtikçe birbirimize karşı iyi bir kenetlenme olduğu için yakıştırmalar hoşuma gitti. İlk A takıma çıktığım zamanlar abilerim 'Speedy Gonzalez', 'fındık faresi' derdi"

Sporx