Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu,GSTV'ye Fenerbahçe maçı ile ilgili konuştu ve basında derbi sonrası yer alan haberlere tepki gösterdi.

İŞTE SABRİ'NİN SÖZLERİ...

"Bizim fıtratımızda, yapımızda sahaya beraberlik için çıkmak yoktur. O amaçla çıktık, kaybettik. Pas atmadı, o yüzden gol yediler diye abuk sabuk haberler yapılıyor. Tamamen yalan. Biz yola birlikte çıktık Selçuk ile, 16-17 yıldır birlikteyiz. O pozisyonda futboldan anlayan insanlar görür, Selçuk ve Sneijder tercihim vardı, ben Sneijder'i tercih ettim. Ahmet, Mehmet diye pas atmamak yapmam. Kimse beni bunlarla itham etmesin. Gol olabilir, futbol hatalar oyunu, ben de kendi kaleme gol atabilirim"

"BİZ DE İNSANIZ, YORULUYORUZ"

"Bir desosyal medyada saçma sapan videolar dolanıyor. Yok ben geri gelmemişim 20 saniye falan. Ben ileri çıktığım zaman Umut'un bana yardım etmesi gerekiyordu. O da yardım etti. Biz de insanız yoruluyoruz, yorgunluğumuzu atabilmek için 15-20 saniye geçmesi gerekiyor. Dediğimiz gibi her zamanki senaryolar"

"KİMSE BANA METİN OKTAY RUHUNU ANLATMASIN"

"Sonra yok seramonide elimi kalbime koymamışım. Kimse bana Metin Oktay ruhunu anlatmaya kalkmasın. Ben burada büyüdüm, bunu en iyi bilen benim. Böyle soğuk havalardaçocukları daha sıkı giydirmemiz lazım. Çocuğun inanılmaz titrediğini duydum, dişlerinin sesini duydum, ben de babayım, benim de evladım var. Soğuk havada enim çocuğumu dışarı çıkarsanız içim kan ağlar. O sırada gelişen olaylardan dolayı elim kalbimde olmamış. Ben yıllardır bu haberlerle uğraştım, uğraşmadım da umursamadım"

"BU HABERİ YAPAN DELİKANLI İSE..."

Biz büyük bir camiayız. Kaybedilen 3 puan var, ama yarışa devam edeceğiz. Şampiyonluğa inanmış vaziyetteyiz. Buradan ricam, saçma sapan haberlere kimse inanmasın. Kimse bunlara itibar etmesin. Biz şampiyonluğukazanacağız. Şampiyonluk yolunda büyük bir kenetlenme vaziyetindeyiz. 4. yıldızı sezon sonunda kutlayacağız. Personelle birlikte kenetlenmiş vaziyetteyiz. Hiçbir futbolcunun, hiçbir futbolcu ile sorunu yok. uU haberi yapan delikanlı ise, bu bunu söyledi, diye söylesin. Ama söyleyemiyorlar, kafada bir yalan mekanizması var. Benim Galatasaraylılığımı, azmimi, hırsımı kimse tartışamaz. Ben sağlığım el verdiği sürece kulübüm için elimden geleni yapacağım."