Kupayı kazanarak taraftarlarının gönlünü almak istediklerini söyleyen Sabri Sarıoğlu, ''Uzun bir kupa periyotundan sonra finale geldik. Yarın herkes bu heyecanı yaşayacak. Çekişmeli ve güzel bir maç olsun. Kazanmak için sahada ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Rakip takım arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Ligde şampiyonluğu kaçırdık. Kupayı kazanarak taraftarımızın gönlünü almak istiyoruz.

İki takım açısından uzun zaman oldu kupayı kaldırmayalı. İnşallah 9 seneden sonra kupayı kaldırırız. Deplasman karnemiz kötüydü bir yıl. Ama yarın tribünler eşit olduğu için kendimizi deplasmanda hissetmeyeceğiz.'' diye konuştu.

Gençlerbirliği maçında gerçekleştirdikleri geri dönüşe de değinen tecrübeli oyuncu, ''Gençler maçında kabus gördük, sonra uyandık. Bizim hedefimiz ikinci olmak. Malum fener ceza aldığı için avrupa'ya direk gideceğiz.

Ben sadece sahaya çıkıp varımı yoğumu ortaya koyan biriyim. Son maçta da öyle yaptığımı düşünüyorum. İnşallah hocam yarın izin verirse seve seve çıkıp oynamak isterim. Buraya bütün personel olarak geldik. Biz sadece futbol takımından ibaret değiliz. Çimcimizden, ahçımıza herkes biriz. Futbolcu hocanın kararlarını biraz hisseder. Bazı hocalar hafta başının belli eder kimin oynayacağını. Mancini böyle değil. Daha hala kafasındaki 11'i bilen yok. Bu futbolcuyu heyecanlandırıyor. Sabırla ve merakla kimin oynayacağını bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor kaptanı Sezgin Coşkun ise, ''Biz çok heyecanlıyız. 27 yıl sonra final oynayacağız. 43 yıl sonra da kupayı kazanma fırsatı yakaladık. Kendi adımıza tarih yazmak istiyoruz. Maçın centilmence geçmesini istiyoruz. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Üç dört haftadır ligde iyi oynamıyorduk. Performans düşüklüğümüz oldu. Biz birazda kupaya odaklanmıştık. O yüzden bu düşüş yaşandı. Biz konya'da daha önce Aydın'ı yenerek süper lige çıkmıştık. Yine bir finalde kupayı kaldırmak için konya'yı istedi taraftarımız.'' ifadelerini kullandı.