4-5 Eylül'de düzenlenecek olan forumda Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü görevini yürüten Fatih Terim, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu yıl da Avrupa'nın en üst düzey teknik direktörleri ile birlikte bir araya gelecek.

Jose Mourinho, Arsene Wenger, Jürgen Klopp, Carlo Ancelotti gibi teknik adamların katılacağı forumda, Türk kökenli Murat Yakın'ın da yer alacağı belirtildi. Foruma çağırılan teknik direktörler arasında Barcelona'nın hocası Gerardo Martino ile birlikte Diego Simeone, David Moyes, Pep Guardiola gibi isimlerin yer almaması ise dikkat çekti.

Katılacağı açıklanan diğer teknik direktörler ise şöyle:

Arsene Wenger (Arsenal FC), Neil Lennon (Celtic FC), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund), Fatih Terim (Galatasaray AŞ), Antonio Conte (Juventus), Manuel Pellegrini (Manchester City FC), Massimiliano Allegri (AC Milan), Paulo Fonseca (FC Porto), Carlo Ancelotti (Real Madrid CF), Jose Mourinho (Chelsea FC), Jens Keller (FC Schalke 04), Mircea Lucescu (FC Shakhtar Donetsk), Miroslav Djukic (Valencia CF), Murat Yakin (FC Basel 1893), Jorge Jesus (SL Benfica), Rafael Benítez (SSC Napoli), Vladimir Petkovic (S.S. Lazio), Kurban Berdyev (FC Rubin Kazan), Andre Villas-Boas (Tottenham Hotspur FC).



Sporx