Galatasaray’da 4-2’lik Kardemir Karabükspor galibiyetine golleriyle damga vuran Wesley Sneijder, kalan tüm maçları önemsediklerini belirtti.

Hollandalı yıldız futbolcu, “Trabzon deplasmanını final olarak mı görüyorsunuz?” sorusuna, “Hayır... Artık her maçımız final. 8 finalimiz kaldı ve Trabzonspor karşılaşması da bunlardan biri” yanıtını verdi.

Eşi Yolanthe’nin hamile olduğu hatırlatılan sarı-kırmızılı oyuncu, Kardemir Karabükspor’a attığı 2 golü karısına armağan etti ve gülümseyerek, “Çocuğumuz şimdiden uğurlu gelmeye başladı” diye ekledi. İki haftadır maçlardan sonra sarı-kırmızılı tribünlere galibiyet üçlüsü çektiren Sneijder bu durum hakkında “Taraftarlarla birlikte tezahürat yapmayı seviyorum” demekle yetindi.

Kuyt’a mesaj

Son olarak Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırı ile ilgili vatandaşı Kuyt’ı arayıp aramadığı sorulan Hollandalı 10 numara, şu ifadeleri kullandı:

“Mesajlaştık sadece... O (Kuyt) daha arkadaşlarıyla yüz yüze görüşmedi. Olaylar sakinleşsin, onu tabii ki arayacağım.”

5 maçta 5 gol

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Kardemir Karabükspor’a 5 maçta 5 gol attı. Sneijder, Süper Lig’de en fazla golü de Karabük filelerine yolladı.