Dursun Özbek'in seçim kazanmasında büyük ağırlığı olan Liseci etkin kanat derin muhalefetini artırmaya başlarken, yönetim de kendi içinde türlü türlü sorunlar ve iç çekişmeler yaşıyor.
 
Başkan Dursun Özbek'in özellikle kardeşi Mehmet Özbek'i Florya'ya ve futbolun başına getirmesiyle başlayan süreçte Cüneyt Tanman'ın istifası yönetimde ilk hasarı oluşturmuştu. Başkan Dursun özbek'in "Kardeşimi güvendiğim için oraya getirdim" yönündeki açıklaması Cüneyt Tanman'ın istifasının yanısıra birçok yöneticide burukluk yaratmıştı. Yönetim içindeki birçok görev paylaşımında da Dursun Özbek'in öncelikle Fatih İşbecer'e birçok görevi birden yüklemesi de yine diğer yöneticilerin dışa vurulamayan tepkilerine neden olmuştu. Başkan Dursun Özbek, Yönetim Kurulu ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu toplantılarının dışında yöneticilerden Fatih İşbecer, Alper Namlı ve Selim Arda Üçer ile yakın çalışma içinde olması Sarı Kırmızılı Yönetimi içten kutuplaştırmaya başladı. Başkan'ın bu üç genç yöneticiye yakın olmasını ise "Ne yapayım ne zaman arkamı dönsem onlar yanıbaşımda birşeyler yapmak için çalışıyor" yorumunu yaptığı ve diğer yönetim kurulu üyelerinin çalışma temposundan memnun olmadığı biliniyor.
 
Dursun Özbek Yönetimi'nde WhatsApp grubunda olanlar ve olmayanların gizli iç çekişmesi yaşanıyor.
 
Bu iç çekişmeler yüzünden Dursun Özbek Yönetimi içinde Whatsup Grubu kurulduğu ve bu gruptaki yöneticilerin diğer yöneticilere bilgi vermeden kendi aralarında konuları değerlendirdikleri, yönetime çok yakın kişiler tarafından ifşa edildi. Şimdi Dursun Özbek Yönetimi'nde Whatsup Grubu'nda olanlar ve olmayanların gizli iç çekişmesi yaşanıyor. Ve yönetim kurulu içindeki aktif birçok yöneticinin dost sohbetlerinde başkan Dursun Özbek'i ağır bir üslupla eleştirdikleri de, Galatasaray Yönetimi'ne yakın birçok kulüp üyesi tarafından sıklıkla dile getiriliyor.