Bülent Tulun’un, Antalya Havalimanı’nda, Galatasaray tribünlerinin önemli bir isminin saldırısına uğraması sarı-kırmızılı kulüpte şok etkisi yarattı.

Başkan Ünal Aysal’ın yakın dönemde sportif danışmanı olan, daha sonra kulüpte sportif koordinatörlüğe getirilen Tulun, son olarak Almanya’daki altyapı projesinden sorumlu olmuştu.

Havalimanındaki kavganın detayları da ortaya çıktı. Söz konusu kavgada Bülent Tulun’a sataşan taraftarın, “Sülüksün sen.. Galatasaray’da bu dönem transferlerden ne kadar para götürdün?” dediği ve kavganın fitilini bu ağır ithamın ateşlediği belirlendi. Tulun’un tanımadığı ‘Başkan’ lakaplı taraftara, tepki göstermesi üzerine olayın büyüdüğü ve taraftarın Tulun’a yumruk savurduğu ifade edildi. Bülent Tulun’un kaçmak isterken düştüğü araya girenlerin ise tartışmanın büyümesini engellediği öğrenildi.

Cibara’ya da tepki

Arbede sırasında aynı taraftarın hedefindeki bir diğer isim ise yönetici Mehmet Cibara oldu. Galatasaray Medical Park Antrenörü Ergin Ataman’ın taraftara küfür restinden sonra tribünlerle yaşadığı gerginlik nedeniyle yayınlanan bildirinin ihalesi de Cibara’ya kaldı. Kulüp tarafından zehir zemberek yayınlanan ancak 3 saat sonra siteden kaldırılan bildirinin Cibara tarafından hazırlandığı ve taraftarın bu yüzden sarı-kırmızılı idareciye tepki gösterdiği kaydedildi.

Önceki gece havalimanında Bülent Tulun’un yanında bulunan Cibara’ya aynı taraftarın “Sen nasıl bize gider yaparsın?” dediği ve hakarette bulunduğu belirtildi.  Diğer taraftan Cibara ve Tulun’a yapılan hareketin bireysel olduğu diğer taraftarlar tarafından ısrarla vurgulandı.

Skorer