İsviçre kampında çalışkanlığıyla dikkat çeken Salih Dursun konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Kamp öncesi adı gidecek futbolcular listesinin başında yer alan 25 yaşındaki oyuncunun 10 günlük kampta sergilediği performansla kalmasına karar verildi.

İki yıl Trabzonspor’a kiralanan ve bu sezon Galatasaray’a dönen Salih’e Süper Lig’den bir çok teklif gelmesine rağmen yönetim bu futbolcunun kadroda tutulmasının doğru olacağı konusunda görüş birliğine vardı.

Koray Günter’in sakatlanmasından sonra Salih Dursun’un elde tutulmasının şart olduğu belirtilirken, Teknik Direktör Riekerink’in de genç futbolcunun performansından çok memnun kaldığı bildirildi.

Galatasaray ile 2 sene daha sözleşmesi bulunan Salih Dursun’un düşük ücreti de yine futbolcunun tercih edilmesinde rol oynadı. Salih Dursun yıllık 1.5 milyon TL ile takımda en az kazanan futbolcu durumunda.

Trabzon'da adı caddeye verildi ama kulüpten istenilmedi

İki sene önce Olcan Adın’ın transferi sırasında Trabzonspor’a 2 yıl boyunca bedelsiz kiralanan Salih Dursun için Karadeniz ekibi 1 milyon 750 bin euroluk satınalma opsiyonunu kullanmamıştı.

Geçtiğimiz sezon TT Arena’da oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında kararlarına sinirlendiği hakem Deniz Ateş Bitnel’in elindeki kırmızı kartı kapan ve hakeme gösteren Salih Dursun’un bu davranışı bordo-mavili taraftarların beğenisini toplamış, hatta ismi şehirde bir caddeye verilmişti.

Kaynak: Milliyet