Galatasaray'ın Brezilyalı ismi Alex Telles için sürpriz bir iddia geldi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Salih Uçan'ın formasını giydiği Roma, Sambacı için sarı-kırmızılıların kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Sezon başında Chelsea'den renklerine bağladığı Ashley Cole'u, Amerika Ligi'ne göndereceği konuşulan Roma'nın, İngiliz oyuncunun yerine 1 numaralı aday olarak Telles'i düşündüğü kaydedildi. Galatasaray'a geçen sezon devre arasında gelmeden önce Napoli'nin de gündeminde olduğu kaydedilen Telles'in, Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin yakından takip ettiği oyunculardan olduğu ifade edildi.

Öte yandan haberde, Galatasaray'ın finansal durumunun da iyi olmadığı bilgisi paylaşılırken, Roma'nın 2018'de sözleşmesi sona erecek olan oyuncu için yapacağı ciddi bir teklifin kabul görmesinin beklendiği belirtildi.

MENAJERİ SİNYAL VERİYOR

Son dönemde ismi Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain ile de anılan Telles için, menajeri Fernando Otto da ayrılık sinyalleri vermeye başladı.

Otto, son yaptığı açıklamada, oyuncunun az süre almasından dem vurarak, "Eğer bu sorun böyle devam ederse, Telles başka bir takıma elbette gidebilir. Onunla ilgilenen kulüpler olduğunu biliyoruz" şeklinde yorum yaptı.

Galatasaray'ın 6 milyon 150 bin euroya renklerine bağladığı Telles, bu sezon sadece 6 mücadelede, 513 dakika şans buldu.

Sporx