Kayserispor formasıyla geçirdiği 1,5 sezonda dikkati çeken bir performans ortaya koyan ve ara transferde 2 milyon 750 bin avro bonservis ücretiyle Galatasaray'a transfer olan Salih Dursun'un bu macerası, beklentilerin altında bir zamanda noktalandı.

Galatasaray'la 4,5 yıllık sözleşme imzalayan ve 4 yıllık daha mukavelesi bulunan Salih Dursun, gelecek 2 sezon için Olcan Adın transferinin bir parçası olarak Trabzonspor'a kiralandı.

Hala sarı-kırmızılı kulübün oyuncusu durumunda bulunan Salih Dursun'un, bordo-mavili ekipte geçireceği 2 yılın ardından yeniden Galatasaray'a dönme şansı bulunurken, 2 milyon 750 bin avroya alınan oyuncu için Trabzonspor'a 1 milyon 750 bin avroya satın alma hakkı verilmesi dikkati çekti.

Yarım sezonda 6 maça çıktı

Salih Dursun, Galatasaray formasıyla geçirdiği yarım sezonda teknik direktör Roberto Mancini'nin gözüne giremedi ve yalnızca 6 maçta forma şansı buldu.

Özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında süre almayı başaran ve bu kulvarda oynadığı 4 maçın 3'üne ilk 11'de başlayan genç futbolcu, Süper Lig'de 2 müsabakada sahaya çıktı. Salih Dursun, bu maçlarda toplam 361 dakika süre aldı.