Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, 4. yıldızı takmak için çok çalıştıklarını, futbolcuların da kendileri kadar bunun için istekli olduğunu söyledi.
 
Abdurrahim Albayrak, GS TV'de katıldığı programda yaptığı açıklamada, Hamza Hamzaoğlu'nu teknik direktörlük görevine getirmelerinin ardından takım ruhunu yakaladıklarını belirterek, "Hamza Hamzaoğlu yıllarca Galatasaray'da oynamış, içimizden birisi. Futbolcularla bir ağabey kardeş gibi. Eskiden böyle idmanlar yoktu. Şu andaki idmanlar neşe içinde geçiyor. İdmanı hoca bitiriyor, futbolcular bitirmek istemiyor. İşte takım ruhu bu" diye konuştu.
 
Futbolcuların da artık 4. yıldıza inandığını vurgulayan Abdurrahim Albayrak, şöyle devam etti: "4. yıldızı takmak için çok çalışıyoruz. Futbolcular bunun inancında. İlk başta yoktu, takımda çok büyük sıkıntılar vardı. Hamza hocanın gelişiyle, yönetimin değişmesiyle taşlar yerine oturmaya başladı. 4. yıldızı takmak için futbolcuların da bizim kadar istekli olduğunu görüyorum. O bizi mutlu ediyor."
 
"Bunu Fenerbahçe Stadı'nda yaşadım"
 
Yönetim, futbolcu, taraftar olarak kenetlenirlerse, mutlu sona ulaşacaklarına inandığını kaydeden Abdurrahim Albayrak, "Mutlu sona ulaşacağımız son hafta da inşallah Rize olacak. Galatasaraylı olarak doğduğum Rize'de bunu yaşamak... Bir bunu Fenerbahçe Stadı'nda kupayı alarak, şampiyon olarak yaşadım. Bir de memleketimde, oradaki akrabalarımla, komşularımla, köylülerimle beraber o şampiyonluğu yaşamayı Allah inşallah bize nasip eder" ifadelerini kullandı.
 
Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların mutlu olduğunu dile getiren Abdurrahim Albayrak, "Daha da iyi ekip olacağız, kenetleneceğiz. Galatasaray gelecek sene çok daha büyük başarılara imza atacak" dedi. Abdurrahim Albayrak, unutamadığı anısının Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaşadıkları şampiyonluk olduğunu söyledi.
 
Abdurrahim Albayrak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kararının da çok iyi bir karar olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: "Yerli oyunculardan istenen ücretler dudak uçuklatıyor. Bu parayı kulüplerin vermesi mümkün değil. Tribünleri boş, sponsorların kaçtığı bir ortamda futbolculara 7-8 milyon avro bonservis verip, alamazsınız. Yabancı futbolculara milyonlarca doları verip, tribünde oturttuğunuz zaman insanın içi yanıyor. Şimdi çok iyi bir karar oldu. Yabancılar da gelsin ama bunu da bilinçli yapmak lazım. Şimdi herkes yabancıları doldurur, sonra göndermek de çok zor olabilir. Bütün kulüplerin bunları göz önünde bulundurması lazım."