Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, eski öğrencisi Mario Balotelli'ye nasihat etti. Gana asıllı İtalyan futbolcuyla önce Inter ardından Manchester City'de birlikte çalışan deneyimli teknik adam, ülkesinin Sky Sport kanalına yaptığı açıklamada Milan'da forma giyen Süper Mario ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mancini, "Söyleyecek çok sözüm yok. Zaten ona bugüne kadar hepsini söyledim. Daha da ne diyebilirim bilmiyorum. Balotelli herşeye sahip ama bence vakit kaybediyor. En iyiler arasında olmak için gerekli kaliteye sahip. Ona ilk forma verdiğim zamanı hatırlıyorum. Çok mutlu olmuştu. Koşuyordu. Faul yapıp durdurmaya çalışıyorlar ama o hiçbir şey demiyordu. 18 yaşında 7-8 maçta 5 gol attı" dedi.

 Mancini'ye göre futbolun haşarı çocuğunun sorunu psikolojisinin doğasından kaynaklanıyor: "Belki biraz daha neşeli ve pozitif olması gerekiyor. Kimseye bir şeyler kanıtlamaya çalışmaması gerekiyor çünkü zaman hızla geçiyor." 

 Milan'ın beklentilerin uzağındaki görüntüsünü de yorumlayan Roberto Mancini, "Hem Ibrahimovic hem de Thiago Silva ikisi birden satılınca büyük güç kaybettiler. Böyle olunca krize girilmesi de gayet normal. Seedorf'un her yeni teknik adam gibi zamana ihtiyacı var. Ondan hemen bir şeyler yapmasını beklemek doğru olmaz" şeklinde konuştu. 

Skorer