Galatasaray Brezilya'da bir yandan Fluminense forması giyen Carlinhos için çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan bu ülkedeki alternatifleri de yokluyor. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz senelerde ilgilendiği Luis Fabiano'yu istediğiyle ilgili çıkan haberlere bir yenisi Sao Paulo kulübünün ikinci başkanı Joao Betpark Paulo de Jesus Lopez'in açıklamalarıyla eklendi.

Brezilyalı'nın Sao Paulo'da mutlu olmadığını dile getiren Lopez, Fox Sports Radio'ya vermiş olduğu demeçte yıldız futbolcunun kulüpten ayrılmak istediğini fakat şimdiye kadar Galatasaray ve Olympiakos'tan gelen tekliflerin tatmin edici olmadığını söyledi.

"GALATASARAY'DAN TEKLİF"

Lopez, "Luis Fabiano'nun geleceği ile ilgili neler olacağını söylemek güç. O, kulüp tarihinin en iyi golcülerinden biri ve onu tutmak istiyoruz. Onu bırakmak istemeyiz, çünkü yeri doldurulması zor bir isim. Ama Fabiano ve menajerinin yoğun baskısı var" diyerek 32 yaşındaki golcünün ayrılmak istediğini açıkladı.

Galatasaray ve Olympiakos'tan gelen teklifleri de açıklayan Brezilyalı başkan, "Menajeri Fabiano ile birlikte Türkiye ve Yunanistan'dan gelen teklifleri değerlendiriyor; ama süreci devam ettirmek ya da bitirmek adına daha tutarlı adımlar bekliyoruz. Şimdiye kadar gelen teklifler tatmin edici değil" diye konuştu.

Skorer