Kopenhag Kulübü, kendi seyircisine ayrılan bölümlerden bilet alan Galatasaray taraftarlarının stadyumdan çıkarılacağı duyurusunu yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki FC Kopenhag-Galatasaray maçı öncesinde resmi sitesinden duyuru yapan Kopenhag Kulübü, kendi taraftarlarına ayrılan bölümden bilet almış olan ve Galatasaray sembolleri taşıyan ya da Galatasaray lehine tezahüratta bulunanların uyarısız bir şekilde stadyumdan çıkarılacağını bildirdi. 

Bu durumdaki seyircilerin biletleri için geri ödeme yapılmayacağı da kaydedilen duyuruda, ayrıca biletlerde gösterilen yerlerde oturulması ve zamanında stadyuma gelinmesi istendi.

UEFA 2000 UNUTULMADI

Maçı izlemek üzere Kopenhag’a gelecek futbolseverlere dağıtılmak üzere Türkçe ve Danca hazırlanan broşürde, "Kopenhag Polisi, 2000 yılının UEFA Kupa şampiyonlarına Kopenhag’a geri hoş geldiniz diyor. Size zevkli ve adil bir maç diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Kopenhag Havalimanı’ndaki pasaport kontrolünden itibaren dağıtılan destek kılavuzunda, maça gelecek taraftarların uyması gereken güvenlik kuralları ile acil durumlarda kullanılacak telefon numaraları yer alıyor.

Bu arada Danimarka Emniyet Teşkilatı’nda görev yapan Türk asıllı polis memurları da bu akşamki maç için Kopenhag’a çağrıldı. Türk asıllı polislerin, maç süresince anons ve ikazlarda Türk taraftarlarla daha iyi iletişim kurmaları sağlanacak.