Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin Semih Kaya'nın yanındaki stoper için düşündüğü isimlerin başında Parma'dan Gabriel Paletta ve Fiorentina'dan Facundo Roncaglia geliyor. Sky Sport'a göre Galatasaray, Paletta ile anlaşamaması durumunda rotasını Facundo Roncaglia'ya çevirecek.

Öte yandan Galatasaray'ın yeni hocası Cesare Prandelli'nin alınmasını istediği ilk isim olan Gabriel Paletta için Parma, sarı-kırmızılıların yapacağı teklifi bekliyor. Sadece dedikodu şeklinde dolaşan bilgiler sonrasında Galatasaray'dan henüz net bir teklif almayan Parma'nın Galatasaray'ın yapacağı teklife göre planını geliştireceği bildirildi.

ÜÇÜNCÜ İHTİMAL ASTORI

Daha önce Roberto Mancini döneminde Galatasaray'ın gündeminde olan İtalyan savunmacı Davide Astori'nin yeniden sarı-kırmızılı takımın hedefinde olduğu belirtildi.

Lazio ile adı geçen Cagliari'nin 27 yaşındaki savunmacısı için Galataaray'ın bu kez çok daha ciddi olduğu öne sürüldü. İtalyan basınında çıkan haberde, Lazio'nun 5 milyon euroya kadrosuna katmak istediği Astori için en büyük engelin Galatasaray olduğu vurgulandı.

Ayrıca İtalyan futbolcunun menajeri olan Claudio Vigorelli'nin İstanbul'da olduğu ve sarı-kırmızılılarla görüştüğü öne sürüldü.