Alternatifli bir liste hazırlayan sarı-kırmızılılarda, savunma için öncelik Brezilyalı stoper Rhodolfo'da. Gremio ile sözleşmesi Aralık'ta bitecek olan 27 yaşındaki Brezilyalı stoper için 3 milyon euroyu gözden çıkaran Galatasaray, sorun çıkması durumunda ise Astori için yeniden atağa kalkacak. Cagliari forması giyen 27 yaşındaki stoper için ara transfer döneminde büyük uğraş veren Aslan, 10 milyon euroluk bonservis sonrası geri adım atmak zorunda kalmıştı. Astori aynı zamanda Dünya Kupası'nda da İtalya Milli Takımı'nda yer alacak.

Ayrıca Galatasaray'ın stoper alternatifleri arasında genç savunmacı Zahavi Balanta da yer alıyor.

Gözler Olcan'da

Galatasaray'ın kanatlar için ise listesinde yine iki oyuncu bulunuyor. Buradaki favori Trabzonsporlu Olcan Adın. 2 milyon euro ile beraber Karadeniz ekibine Emre Çolak veya Yekta'dan birini öneren sarı-kırmızılılar, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yanıtını bekliyor. Beşiktaş'ın da bu transfer için devrede olması Galatasaray'ın işini zorlaştırıyor.

Ancak bu bölge için plase de yine Beşiktaş'ta iyi bir sezon geçiren Rubin Kazan'lı Gökhan Töre. Sarı-kırmızılılar, Rus ekibine Dany ve Hajrovic'le beraber 2 milyon euro önerdi. Görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi.