DHA - Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Sarı-Kırmızılı ekibin son haftalarda yediği bütün gollerin rakibin becerisinden önce savunma hatalarından kaynaklandığı düşüncesiyle geri dörtlüye yönelik operasyona hazırlanıyor.

Öncelikle sakatlığı tamamen düzelen Semih Kaya'nın, milli maç arası sonrasında kadroya girmesi için hazırlıklar sürüyor. Semih'in yokluğunda Koray Günter ve Hakan Balta'nın savunmaya beklenen çare olamaması Semih Kaya'nın önemini bir kez daha artırmış durumda. Sağlık ekibinden yapılan açıklamada da, yeni bir aksilik olmadığı takdirde Semih Kaya'nın Karabük maçında teknik heyet istediği takdirde forma giyebilecek duruma geldiği belirtildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, savunmada Semih'in dönmesiyle birlikte yapılan pozisyon hataları üstüne çalışmalar yaptıracak. Savunmanın kanatlarında oynayan Sabri, Telles ve Olcan gibi isimlerin hücuma dönük oyun karakterleri yüzünden savunmaya dönerken dengeli olamadıkları da sarı kırmızılı ekip tarafından not edilmiş durumda. Bu oyuncuların kademe ve pozisyon hataları da tek tek toparlanıp kendilerine gösterilecek ve hataların minimuma indirilmesi için pratik yapılacak.