AA - Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Türk Telekom Arena ile ilgili yapılan anlaşma hakkında bilgi vererek, "Çatının yapılmasıyla ilgili olarak inşaat şartnamesinde herhangi bir husus yok. Daha sonra bir protokol yapılsa da biz yönetim kurulu olarak karşılıklı taahhütlerin bir bölümünün hukuki olmadığını düşünüyoruz. Tazminat ödenebilmesi için bir kere bazı teknik aksaklıkların olmaması, Galatasaray Kulübü'nün de bir kusurunun olması lazım" diye konuştu.

Statta bazı problemlerin devam ettiğini anlatan Doğan, şunları kaydetti:

"Stadımız mevcut çatı yapısı nedeniyle günde sadece bir saat ışık alıyor. Geçen sene drenaj sistemini yaparak, alttaki ısıtma sistemini değiştirmemize rağmen Juventus maçında karla beraber sıkıntılar oluştu. Juventus maçında buz şeklinde kar yağdı. Juventus maçında hakemlerin ve sporcularının gözlerine buz çarpmasıyla ve görüş açıları kapanması nedeniyle maç ertelendi. Bir sonraki gün başlayan kar, 15-20 dakika sonra kar ortadan kalktı. Yani stadın ısıtma sisteminde bir problem yok."

Doğan, stat için şu ana kadar 30 milyon lira civarında harcama yaptıklarını, devam eden problemler nedeniyle bir o kadar daha harcama yapılması gerektiğini ifade etti.