Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Selçuk İnan, tatilini yaptığı Çeşme’de önemli açıklamalarda bulundu. Her sene şampiyonun ve Şampiyonlar Ligi’ne giden takımın kendileri olacağını belirten yetenekli yıldız, öncelikli hedeflerinin dördüncü yıldızı takmak olduğunu söyledi.

Selçuk, “Bu sene de inşallah şampiyon olup dördüncü yıldızı takacağız. Geçen sene Şampiyonlar Pasgol Ligi’nde çeyrek final gördük. Bu sene de çeyrek final görmek istiyorum. Öncelikle Şampiyonlar Ligi’nde istikrarlı olmamız lazım. Yarı final, final ve şampiyonluk için önce Şampiyonlar Ligi takımı olmamız gerekiyor. Hepimiz yukarıları hedefliyoruz ancak çok aceleci olmamak gerekiyor.” dedi.

FLORYA'DA HERKES 'KARA'

Burak Yılmaz ile birbirlerine karşılıklı ‘Kara’ diye hitap ettiklerini dile getiren Selçuk, “Genç Milli Takım’dan beri, ‘Kara’ diye hitap ediyoruz. Bu aramızda bir olaydı, ancak şimdi Galatasaray’da yabancılar dahi herkes birbirine, ‘Kara’ diyor. Hocamız idmanda, ‘Kara’ deyince herkes hocaya dönüyor.” açıklamasında bulundu.

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Burak ile çocukluktan beri tanıştıklarını hatırlatan Sarı-Kırmızılıların kaptanı, “13-14 yaşımızda Akdeniz Karması’nda da oynadık Burak’la. İlişkimiz o kadar eskiye dayanıyor. Yaşım 28, Burak’ı 15 senedir tanıyorum. Her zaman iyi anlaştık. Bütün tatillerimizi beraber yaptık. Takımlarda birlikte oynadık. Dostluk benim için çok önemli.” şeklinde konuştu.

Milli yıldız, Burak’ı anlatırken de “Çok iyi bir insan, biraz da deli.” ifadelerini kullandı.

HİÇBİR KARARDAN PİŞMAN DEĞİL!

Liderlik özelliğinin çocukluktan geldiğini kaydeden yetenekli isim, “Çocukken maçlarda takımları seçen genelde ben oluyordum. Oynadığım mevki dolayısıyla takımın lideri gibi görülüyorum. Oyunu yönlendirdiğim için liderlik özelliklerim ön plana çıkıyor. Bütün arkadaşlarımla ve camiayla ilişkilerim çok iyi. Hayatımdaki en önemli insanlar; ailem, arkadaşlarım ve Galatasaraylılar.” diye konuştu.

Galatasaray’a gelmekle ne kadar doğru bir karar verdiğini, geçen iki yılda  anladığının altını çizen Cim Bom’un orta sahadaki beyni, hayatında verdiği hiçbir karardan pişmanlık duymadığını ve iyi ki Sarı-Kırmızılı formayı giydiğini söyledi.