Sarı-Kırmızılı takımın son iki sezonki şampiyonluklarında büyük payı bulunan kaptan Selçuk İnan, G.Saray defterini kapatmayı ve kendisine yeni bir rota çizmeyi planlıyor. Milli futbolcunun, Kayserispor maçında taraftarın kendisine olan tepkisinden sonra moralmen adeta çöktüğü ve gemileri yakma kararını bu nedenle aldığı ifade edildi. Stadı da takım otobüsüne binmeyip dolmuşla terkederek tepkisini koyan Selçuk'un yakın çevresine göre G.Saray Kaptanı'nın öncelikli hedefi İngiltere Premier Lig'de forma giymek. Daha önce Everton'un ilgisi hatırlatılarak, 29 yaşındaki oyuncunun bu kulübü tercih edebileceği öne sürüldü. Bir başka iddia ise İtalya ile ilgili...

İspanya'dan da talip var!

Çizme'nin köklü kulüplerinden Milan'ın geçen sezondan bu yana Selçuk'u izlediği, yeni sezon için de transfer listesinin başına yazdığı İtalya basınında sık sık dile getiriliyor. Ayrıca Aylık ünlü spor dergisi World Soccer'in önümüzdeki yaz transfer sezonunda en çok ilgiyi çekecek 100 yıldız futbolcudan biri olarak gösterdiği Selçuk'un taliplerinin bunlarla da sınırlı kalmayacağı vurgulandı. İspanyol kulüplerinin de Selçuk'la ilgilendiği iddia edildi. Selçuk'un G.Saray ile 2016 yılına kadar kontratı bulunuyor.

Mancini'ye tepkili

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Kayserispor maçında taraftarın tepkisini çeken Selçuk İnan, Mancini'ye tepkili. Galatasaray'a transfer olduktan sonra Mancini ile birlikte oyun düzeninde yeri değişen milli futbolcu bu durumdan şikayetçi.

Selçuk performansındaki düşüşün temel nedeni olarak Mancini'nin oyun sistemini ve yeni yerini gösteriyor.