Derbi sonrası Galatasaray’da gündem Selçuk İnan oldu... Kaptan’ın tribünlerin protestosu sonrası sahayı terketmesi ve maç sonunu beklemeden stattan ayrılması manşetleri süslerken, milli oyuncuya destek yöneticiler ve takım arkadaşlarından geldi...

Sarı kırmızılı takıma bu sezon 7 gol ve 6 asist ile katkı yapan Selçuk İnan’ın adeta telefonu kilitlendi.

Kendisine ulaşanlara yaşadığı durumu anlatan Selçuk İnan çok üzgündü. Galibiyete bile sevinemeyen milli oyuncu kendisini arayan yöneticilere içini döktü. Morali çok bozuk olan Selçuk İnan, yöneticilere şunları söyledi..

"AYRILMAK GİBİ BİR İFADE KULLANMADIM"

Haftalardır yaşananlar ve tepkiler, beni fazlasıyla üzdü. Zihnen ve psikolojik olarak çok yorulmuştum. O yüzden böyle bir reaksiyonda bulundum. İki yıl boyunca beni ve bizi alkışlayan Galatasaray taraftarı şimdi beni neden yuhalıyor, anlamıyorum.

- Galatasaray taraftarı beni desteklemeli. Neden sabırsız davranıp, beni protesto ediyorlar ki. Tepkiler zoruma gitti. Duygusal bir patlama yaşadım. Hoca ile bir sorunum yok. Olamaz da. Önüme ve işime bakacağım.

- Taraftarın protestosunu hak edecek bir şey yapmadım. Ayrılmak gibi bir ifadeyi de kimseye kullanmadım.

GALATASARAY YILDIZINA SAHİP ÇIKTI

Sevdiğimiz, güvendiğimiz oyuncumuza ‘İNAN’ıyoruz

Galatasaray Kulübü, kaptanları Selçuk İnan’a destek olan bir mesaj yayınladı. Duygusal mesajda şöyle denildi:

“Selçuk İnan için... Derbide, Galatasaray’ın haklı galibiyetini gölgelemek için, futbol takımımızın kaptanı Selçuk İnan’la ilgili spekülasyonların da yoğun biçimde kullanıldığını görüyoruz. Maçın sonlarındaki adrenalin ve heyecanla yaşanan duygusal gerilim, maçın bitimiyle birlikte; yönetimimiz, hocamız ve oyuncumuz açısından çoktan kapanmış bir olaydır. Selçuk İnan futbol takımımızın kaptanıdır. Hem bizlerin. hem taraftarlarımızın, hem de takım arkadaşlarının çok sevdiği ve güvendiği başarılı oyuncumuzun, daha uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğine ‘İNAN’ıyoruz.”

KRİZ ÇÖZÜLDÜ