İşte Kayseri'de ilk yarı sonunda oyundan alınınca adeta çöken ve formasını Nigel de Jong'a kaptıracağı dile getirilen tecrübeli oyuncunun yeniden ayağa kalkış sürecinin perde arkası...

Kayseri dönüşü Selçuk İnan'a ilk moral veren isim Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera oldu. Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, uçakta, "Sen bizim kaptanımızsın. Moralini bozma" dedi. İstanbul'a ayak bastıktan sonra kaptana sahip çıkma sırası Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu'ndaydı.

Levent Nazifoğlu, Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'ı, "Asıl üzülmesen garip olurdu. Her oyuncu oynamak ister. Kimse senden vazgeçmiş değil" sözleriyle teselli etmeye çalıştı.

Sonrasında beklenen Jan Olde Riekerink ile Selçuk İnan görüşmesi, Rize mücadelesinden bir gün önce tesislerde gerçekleşti.

Gülen yüzlerle ayrıldılar

Selçuk İnan, "Beni yedek bırakabilirsiniz, oyundan da alabilirsiniz. Kaptan olarak kararlarınıza saygı duyuyorum" dedi.

Galatasaray'ın teknik patronu Jan Olde Riekerink ise, "Senden çok memnunum. Geçen sezon bana çok yardımcı oldun. Yine yardımcı olacaksın. Senden vazgeçmeyeceğim" cevabını verdi.

Ve ilk 11'de sahaya çıkan Selçuk İnan, eski günlerini hatırlatan bir oyun oynadı. Galatasaray'ın Milli yıldızı Selçuk İnan, penaltı kaçırmasına rağmen taraflar Arena'dan gülen yüzlerle ayrıldı.