Galatasaray'ın Arsenal'a 4-1 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi D Grubu maçının kadrosundan çıkarılan sarı kırmızılı futbolcu Selçuk İnan, "Hiçbir zaman, 'Yorgunum, oynamak istemiyorum' demedim. Ayağım da kopsa nefesimin son damlasına kadar, terimin son damlasına kadar Galatasaray için mücadele ederim" dedi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Selçuk İnan, Arsenal karşısında oynamaması ile ilgili yapılan yorumlar üzerine yanlış anlaşılma olmasını engellemek amacıyla açıklama yapmak istediğini belirterek, şunları söyledi:

İŞTE HABERİN VİDEOSU

"Bundan 2 gün önce hafif bir rahatsızlığım vardı. Maçtan önce hocamla oturduk, konuştuk. Bana, fiziksel olarak hazır olmadığımı ve maçta oynatmayacağını söyledi. Ben Galatasaray'a geldiğimden beri kolum, bacağım da kopsa her maça çıkmaya çalıştım. Hiçbir zaman, 'Yorgunum, oynamak istemiyorum' demedim. Galatasaray için asla böyle bir şey söylemem, mücadele ederim. Hocam bana, 'Seni oynatırsam sakatlanma riskin yüksek' dedi. Ayağım da kopsa nefesimin son damlasına kadar, terimin son damlasına kadar Galatasaray için mücadele ederim. Lütfen bunun dışında yazılıp çizilenlere inanmayın.'

Arsenal mağlubiyetiyle ilgili de tecrübeli futbolcu, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Taraftarımıza böyle bir mağlubiyet yaşatmak istemezdik, ama futbolun içinde bunlar var. Bunlardan ders çıkarıp sonraki maçlarda aynı hataları tekrarlamak istemiyoruz" diye konuştu.

DHA