Duran top konusuna açıklık getiren Selçuk İnan, "Biz de merak ediyoruz açıkçası duran toplara kim vuracak diye. Bugün ben vurmak istedim. Arkadaşlarım da sağolsun 'tamam' dediler. İkincisinde de Drogba kullanmak istedi. Bana sordu. Benim için fark etmez. Önemli olan saygı göstermemiz. Ben de 'kullanabilirsin' dedim ve o kullandı. Takımımızda birçok futbolcu duran top kullanabiliyor. Bunun avantaj olması gerekiyor ama dışarıdan dezavantaj olarak lanse ediliyor. Bunları aramızda konuşarak biz aşacağız. Herkesin iyi olduğu noktadan vurması gerekiyor. Yavaş yavaş bu sorunu çözüyoruz. Zaten sorun yoktu. Kendini iyi hisseden vuruyor.

Herkesin belli bir yeteneği var. Böyle tartışmalardan etkilenmiyorum. Sadece frikik kullanan bir oyuncu değilim. Hocamın söylediklerini sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Tek başına topun başına geçmek ayrı bir güven veriyor. Gol olma oranı yükseliyor ama birçok oyuncu iyi kullanabiliyor. O yüzden böyle böyle çözeceğiz." dedi.

VEFA BEKLİYORUZ

Taraftara çağrıda bulunan tecrübeli futbolcu, "Bütün Galatasaraylılar'dan vefa bekliyoruz. Bütün takımlar böyle iniş çıkış yaşayabilir. 9 puan fazla bir fark değil. Bundan sonra mutlaka Fenerbahçe de kaybedecektir. Sivasspor maçı bu açıdan çok önemliydi. Bugün ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Herkesi gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.