Sarı-kırmızılıların kaptanı Selçuk İnan, sezonun değerlendirmesini tatilini geçirdiği Çeşme'de GS TV'ye yaptı. Milli takım kampının genç isimlerin de katılımı ile yararlı geçtiğini belirten İnan, "3 senede 5 kupa kazanmak da kolay bir şey değil. Şimdi hedeflerim çok daha fazla. Durmadan ileriye devam ediyor. Avrupa'da kupa istiyorum...


Benim öncelikli hedefim bu seneki 4. yıldızı takmak. İlk defa G.Saray iki sene üst üste Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı başardı. Önemli olan zaten Şampiyonlar Ligi'ne her sene katılabilmek ve Devler ligi takımı olabilmek. Bu, Avrupa takımı olmaktır, başka bir şeydir bu aslında. Orada tecrübe kazanmak sürekli maç yapmak neticesinde kesinlikle bri başarı getirecektir. Öncelikli hedefimiz yine gruptan çıkmak.

‘Süreklilik...’

İyi bir takımız, iyi oyunculardan kuruluyuz, hedefi yüksek olan takımız ülke olarak da öyleyiz ama gerçeği de görmek gerekiyor. R.Madrid, Barcelona, B. Münih ile yarışabilmek için de süreklilik gerekiyor" diye konuştu.

‘2 kupa kötü değil!’

"DEVLER Ligi'ne 2.'nin direkt katılabileceğini bilmek biraz avantaj biraz dezavantajdı. 2. bitirsek bile biz Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz psikolojisi de olmuş olabilir takım arkadaşlarımda ve bende. Sezonu 2 kupayla tamamlamak çok da kötü olmasa gerek bence. Yine de şampiyonluğu kaçırdığımız için üzgünüz."

‘En çok ben üzülüyorum’

"BU sene kötü şeyler de yaşadık iyi şeyler de... Ama bizim taraftarımıza biz her şeyin güzelini yaşattığımız için -ki bundan sonra da öyle yapacağız-, iki sene şampiyon olduk çeyrek finallere çıktık. Bu sene şampiyonluk yaşayamamak bizim için de çok üzücü. En çok ben üzülüyorum bir futbolcu olarak."

'Hayalim G.Saray'dı'

BENİM hayalim hep G.Saray'da oynamaktı. Bazen geceleri heyecandan uyuyamıyorum. Bu benim istediğim bir hayattı. İstediğim hayatı yaşadığım için, Allah bunları bana yaşattığı için şükrediyorum. Tabii ki zor olacağını biliyordum. Bütün insanlar zaten kendilerine hedef koymalı. Bir hayalin peşinden koşmalı. O hayali yakalayabilmek, hedefe ulaşabilmek tabi size bağlı."