Şampiyonlar Ligi B Grubu 6 hafta maçında sahasında Juventus'u 1-0 yenerek bir üst tura yükselen Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Selçuk İnan, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş muhabirinin sorularını yanıtladı. Sarı kırmızılı takımın yıldız futbolcularından Selçuk, şu ifadeleri kullandı:

"Sadece savaş oldu. Elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık. Bu hava ve şartlarda ancak bu kadar oynanabilirdi ki ben kötyü oynadığımızı da düşünmüyorum. Bütün takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bu galibiyet büyük Galatasaray taraftarı ve Türkiye'ye armağan olsun."

"Aslında moralimiz bozulmadı, benim kişişel fikrime göre rahatlattı bile çünkü Real Madrid maçının da sonucu önemliydi. O maçın sonucunu bilerek maça çıkmamız bizi rahatlattı, tabii 1 gün beklemenin stresi de vardı. Yine de maçın ertelenmesinin bizi olumlu etkilediğini sanıyorum."

"İlk tebrik Galatasaray taraftarına, galibiyet de tur da onlara armağan olsun. Bu soğuk hava ve zor şartlara rağmen yanımızda olup, desteklerini bizden esirgememelerindn dolayı da kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum."


Webaslan