Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Sarı Kırmızılı kulübün dördüncü yıldızın resmi startını verdiği etkinlikte açıklamalarda bulundu. Selçuk İnan'ın açıklamaları;

"Galatasaray 3. Yıldızı taktığında yıl 2002’ydi. O yıl aynı zamanda benim futbol kariyerime başladığım yıldı. Galatasaraylıların tüm Türkiye’deki üçüncü yıldız coşkusunu gıptayla izlemiştim.

Aradan geçen on iki yılda kader beni en çok olmamı istediğim yere, Galatasaray’a getirdi. Birileri bana deseydi ki, “On iki yıl sonra Galatasaray’da Dördüncü Yıldız’ı takmak için yola çıkan takımın kaptanı olacaksın…” Bu bir rüya derdim. Uyanmak istemediğim bir rüya…Şimdi o rüya gerçek oluyor.

Rüyaların gerçek olması herkese nasip olmaz. Bunun için şükrediyorum. Beni buralara getiren herkese teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle sezon sonunda 4. Yıldız bayrağını dalgalandırdığımızda, sadece ben değil tüm Galatasaraylılar bu büyük hedefe ulaşmış olacak. Bunun için takım arkadaşlarım adına, terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğimize söz veriyorum."