Galatasaray, Rize'de 90+ sonrası yediği 2 golle yenilip büyük hayal kırıklığı yaşarken, talihsizlikler Sarı Kırmızılı ekibin yakasını bırakmamış, maç içinde 3 önemli oyuncusu da sakatlanmıştı. 

Rize'de henüz maçın ilk dakikalarında adale sakatlığı nedeni ile oyunu terketmek zorunda kalan Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın MR testleri yapıldı. İki futbolcudan Selçuk İnan'da hafif zorlanma olduğu ortaya çıkarken, Hakan Balta'nın ise Selçuk İnan'dan biraz daha riskli olduğu bildirildi. İki futbolcunun tedavisine başlanırken, özel milli maç nedeni ile lige verilecek olması Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın Antalya maçına yetişme olasılıklarını artırdı. iki futbolcunun da bir aksilik olmaz ise 10 gün içerisinde takımla birlikte çalışabileceği bilgisi verildi. 

Bu iki futbolcunun yanı sıra Kwueke'nin darbesi sonrası boynundan sakatlanarak sahayı sedye ile çıkan Semih Kaya'nın da durumunun iyi olması teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sıkıntısını hafifletti. 

Semih Kaya'nın da ligdeki Antalya maçına kadar tamamen iyileşebileceği ve görev verilirse takımındaki yerini alacağı kaydedildi.