Galatasaray savunmasının değişmez ismi Semih Kaya için transfer iddiaları gün geçtikçe güçleniyor. İtalyan basınında yer alan son haberlere göre; sakatlıklardan çok çeken Serie A devi Juventus, sarı-kırmızılıların genç stoperi için oldukça istekli...
 
Juventus'un devre arasında yapacağı transfer girişimleri için önceliği 23 yaşındaki oyuncuya verdiği ve kısa süre içinde Galatasaray'a teklifini yapacağı belirtildi. Haberde, Semih Kaya'nın alternatifi olarak Manchester City'den Nastasic'in de listede olduğu kaydedilirken, Tottenham'dan Chiriches ve Dinamo Kiev'den Aleksandar Dragovic'in de adaylar arasında yer aldığı ifade edildi.
Son dönemde ismi İspanya La Liga'da Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile de anılan Semih Kaya, altyapısından yetiştiği Galatasaray'da, 94 kez forma giydi.
 
TARAFTARLAR ONAY VERDİ
Öte yandan Juventus taraftar forumlarında da bir numaralı konu, Semih Kaya'nın transferi oldu. Siyah-beyazlı taraftarlar yaptığı yorumlarda, geçen sezon Galatasaray'a 1-0 yenildikleri mücadeleyi ele alarak, genç oyuncunun fark yaratabilecek bir isim olduğunu kaydettiler.
 
İŞTE SEMİH İÇİN YAPILAN YORUMLAR...
* "Onu birkaç kez izledim. Bir 'fenomen' olamaz, ancak sadece 23 yaşında ve önemli bir oyuncu olabilir.
* "Kaya'yı geçen sene bize karşı izledim. İyi oynadı"
* "Kaya'yı bizim maçta izledim. Fiziksel bir oyuncu olarak göze çarpıyor"
* "Semih Kaya'nın Şampiyonlar Ligi tecrübesi var. Bence o olur"
* "İyi defans oyuncusu. Umarım öyle olur"