Galatasaray'ın genç ve başarılı oyuncusu Semih Kaya, Trabzonspor'la oynanacak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrasında konuşan Semih, Trabzonspor maçından farklı galip geleceklerini iddia etti.
İşte Semih'in açıklamaları:

"Trabzon gerçekten iyi futbol oynayan bir ekip. Güçlü bir ekip. Ama kendi evimizde oynayacağımız maçta galip gelmek istiyoruz. Galip gelirsek istediğimiz ve hak ettiğimiz liderlik koltuğuna oturacağız. Fair Play açısından da iyi bir maç olmasını diliyorum. Taraftarlarımızın da bizi destekleyeceklerini biliyorum. Hocamızın isteklerini yerine getirdiğimiz durumda farklı şekilde galip geleceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz."

"BANA HER MAÇ DERBİ..."
"Anadolu kulüpleriyle oynasak da bu maçlara da bir derbi maçı gibi hazırlanıyoruz. En azından ben öyle hazırlanıyorum. Arkadaşlarımın da öyle yaptığını düşünüyorum. Motive olduğumuz zaman neler yapacağımızı biliypruz. Bir Fenerbahçe maçı kadar motivasyonu yüksek olmuyor ama derbi maçı gibi olacağını düşünüyorum. İnşallah iyi bir maç çıkarır ve kazanırız. 3 puana ihtiyacımız var liderlik için."

AVRUPA LİGİ HEDEFİ
"Şu anda bizim aklımızda Avrupa Ligi yer etmiş durumda. Anderlecht maçında puan alırsak ve evimizde oynayacağımız Arsenal maçında puan ve puanlar aldığımız durumda Avrupa Ligi'nde devam edeceğimizi biliyoruz ve bunun için çalışıyoruz."

"ARTIK SOSYAL MEDYADA YOKUM..."
"Son dönemde yaşadıklarım her oyuncunun başına gelecek şeyler. Bu bir hafta içinde iki kez benim başıma geldi. Sonuçta profesyonel oyuncularız. Her ne kadar kötü sözler söylense de benim hakkımda, daha doğrusu bir kişiden bu kötü sözü aldım. Ben de bundan sonra sosyal medya kullanmayacağım. Herkes bunu bilsin. Bu mecrada saçma sapan insanlarla muhattap oluyoruz. Ben taraftarlarımızı çok seviyorum. Onlarında beni sevdiğini düşünüyorum ama bana o şekilde konuşan kişinin iyi bir Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum."